Tuning

Meer kracht, comfort, souplesse en zuinigheid

 

Waarom Tunen

Hieronder leggen we kort uit waarom je een automotor wilt upgraden

 

Motormanagement herschrijven

Een bedrijfswagen die rijdt als een luxewagen, wie wil dat nu niet?

Er bestaat nog alijd veel verwarring over het herschrijven van motormanagement van een auto. Sommigen menen onterecht dat tuning, ook wel chippen of chiptuning genoemd, schadelijk zou zijn voor de motor. Dit is niet correct want deze wordt na het herschrijven zelfs minder belast waardoor de levensduur bij juist gebruik eerder zal toenemen dan afnemen.

Autofabrikanten tunen met software de prestaties juist terug om ze de duurdere modellen met meer winst te kunnen verkopen. Onze behandeling zorgt ervoor dat de motor haar optimale rendement kan halen. Zo wordt de auto dus krachtiger en daardoor rustiger en zuiniger.

Kies hier je auto

Wil jij ook een fijner rijdende bedrijfsauto voor een bedrag dat zichzelf terugverdient? Vul hieronder je gegevens in en zie direct welke winst in vermogen (paardenkrachten in PK) en trekkracht (koppel in Nm) je kunt verwachten voor jouw auto.

 

We doen het zelf ook bij al onze auto’s. Onze Volkswagen Caddy Mk4 1.6 TDI is van 75PK naar 145 PK, en van 225 Nm naar 320 Nm gegaan. Het is een compleet andere auto geworden. Hij is merkbaar veel krachtiger want een zware trailer is nu kinderspel voor hem. Maar het verhoogt vooral de souplesse van de motor. Daardoor draait hij minder toeren dan voorheen en dit maakt hem stiller, dus meer comfortabel én zuiniger. Wij rijden nooit meer een auto die niet getuned is.

Bjorn

Specialist Bedrijfskleding en Auto, StickerXpress

Full Service Reclame Modus: AAN!

I

Je auto compleet laten doen kan dus ook meteen bij ons.

Meer info?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer Info PVC Cards Maartje Buijs Sticker Xpress